top of page

Wat beweegt mij?

Bijgewerkt op: 19 okt. 2021

Wat beweegt mij, van waaruit beweeg ik? Beweeg ik vanuit identificatie, beweeg ik vanuit ervaring, beweeg ik vanuit overtuiging, beweeg ik vanuit volgen, en wat beweegt dan al die principes? Wat is het die de verhalen creëert waarvan ik denk dat ik ze leef? Naarmate ik steeds dieper naar binnen duik, wordt ik steeds nieuwsgierig naar het gene wat mij beweegt. Waar komt het vandaan? Het leven beweegt mij of beweeg ik het leven, of zijn deze gelijk aan elkaar?


Energie in beweging, geuit in verschillende principes, ontstaan vanuit 1 principe energie. E-omtie, Energy in motion. Maar beweeg ik vanuit oude energie of beweeg ik rechtstreeks vanuit de bron................. Steeds meer realiseer ik mij, dat ik voornamelijk beweeg vanuit oude energie, ervaringen/ energie ooit beleeft waaraan labels en signalen hangen.


Ik beweeg de ene ruimte in en de andere ruimte uit, maar ervaar ik de ruimte vanuit de bron waaruit die komt? Ervaar ik het moment vanuit het nu, vanuit het nu in mijzelf? In het nu is alles nog nieuw en kan alles gecreëerd worden, de bron heeft en kent geen restricties, het principe is en blijft energie. Voor mijn hoofd is dat te veel, te veel ruimte, te veel mogelijkheden, te veel nu, makkelijker is het om vanuit oude energie te leven, dat ken ik al. Consequentie is dat sommige ruimtes mij pijn blijven doen, omdat ik in een herhaling zit van energie. Dit besef maakt dat ik dieper naar binnen beweeg, opzoek naar het nu in mijzelf, zodat die van binnen naar buiten kan stromen, en ik hem gemanifesteerd in het nu kan ervaren en waarnemen, een nieuw verhaal, voor nu.

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page