top of page

Agenda

In 2024 zal Studio.Ankur weer een breed en een divers aanbod van body en mind workshops aanbieden. Dat 2024 een jaar mag worden waarin de inwaartse beweging verder wordt verdiept, zodat de innerlijke beweging meer ruimte krijgt in de buitenwereld. Met het aanbod vanuit de studio hoop ik dit mede te kunnen faciliteren, zodat jij de tools krijgt voor het herontdekken van je eigen bron. Laat 2024 jouw jaar zijn van connectie en zelfontplooiing. 

Reiki groepshealingsessie

De sessies zullen in de avond zijn waarbij je lekker thuis kan blijven. Het is reiki op afstand en het principe is hetzelfde als de "gewone" reiki. Een groepshealingsessie duurt ongeveer 15 a 20 minuten. Via de knop kan je jezelf aanmelden, na aanmelding ontvang je verder informatie. Aanmelden kan tot en met 1 dag voor de healingdatum. Check voor extra informatie de pagina

Datum:  Dinsdag 19 December 2023 Tijd: 21:15

Kosten: 17,00 per persoon

Workshopspecial 2024

In de laatste maanden van 2023 zullen er geen workshopspecials zijn.... Maar in 2024 wel! In Januari wordt het nieuwe jaar ingeluid met de wokshopspecial Integrated Body Awareness benen/ voeten. Met daarop opvolgend in Februari Body Integrated Awareness Buik. De benen en voeten zijn energetisch gezien onze wortels, en hoe beter het jaar te beginnen met het laten doorstromen van jouw wortels. De buik ruimte is energetische gezien onze plek van aarding in onszelf. Waarom dan eerst de benen en voeten, via de been en voet energie ontladen we overtollige energie uit ons lichaam. Dus voordat we de buik lekker opengaan maken is het handig als we eerst de kanalen van de benen en voeten openen zodat we een lekkere doorstroming krijgen van heel het aardesysteem in onszelf. De specials zijn afzonderlijk te volgen, maar je zal een verschil voelen als je beide doet. Mocht je beide willen boeken dan is er een korting van 25%. 

Workshopspecial: Body Integrated Awareness Benen/ Voeten

Onze benen en voeten zijn energetisch gezien de wortels van ons systeem. Hoe we staan in onszelf, benen en voeten, hoe dragen we onszelf uit buik. De wortels zorgen voor ontlading van overtollige energie en dat we geworteld in de wereld staan. Als we geworteld vanuit onszelf staan dan kunnen we ook tot bloei komen, het bladerdek is afhankelijk van wortels. Met lichaamsgerichte pulsatie gaan we de kanalen in onze benen en voeten weer openen, zodat de energie weer gaat stromen. Als de been en de voet energie weer lekker openstaan dan ervaren we verschil in hoe we staan, wil je het voor jezelf ervaren of dat ook echt zo is? Wees welkom!

Workshopspecial: Body Integrated Awareness Buik 

De buik draagt energetische gezien ons beginpunt, het is ons aardepunt en er middenin huist onze Ki. Als onze buik energie open is, ontspannen, dan landen we diep in onszelf, we dragen onszelf van binnenuit. Het is ook onze plek van gevoel, het onderbuik gevoel. De energie hier is in directe alignement met onze essentie, en we krijgen dan ook vanuit hier onze signalen door van, dit voelt goed versus dit is nu niet kloppend voor mij. Als we luisteren naar deze zachte signalen dan blijven we trouw aan onze eigen aard. Met als gevolg we blijven geaard in onszelf aanwezig en daarmee ook in onze eigen kracht. Trouw zijn aan onze eigen natuur begint binnenin, binnenin jezelf, onze connectie met onze buik. Tijdens de workshopspecial gaan we de buik ruimte zachtjes openen, d.m.v. pulsaties. Gaan we de aarde in onszelf masseren en landen we weer zachtjes in aanwezigheid diep binnenin onszelf. 

Datum: 2024

Zondag 7 Januari : Workshopspecial: Body Integrated Awareness Benen/ Voeten  13:30 - 16:30

Zondag 4 Februari: Workshopspecial Body Integrated Awareness Buik

Kosten: investering in jezelf

Workshopspecial: 62,00

Workshopspecial Body Integrated Awareness: 73,00

De groep zal klein zijn zodat elke deelnemer gezien wordt en ondersteund kan worden daar waar dat nodig is. De intieme setting zorgt ervoor dat ons lichaam sneller opengaat en jij sneller in een verdieping kan komen.

Aanmelden kan via de knop hieronder. Let op! Een aanmelding is pas definitief als de betaling is afgerond. Via de mail krijg je de gegevens. Zodra de betaling binnen is en je een bevestiging via de mail hebt gehad, is jouw plek verzekerd. Restitutie van bedrag kan alleen via een annulering van 2 dagen van te voren.

alice-donovan-rouse-pZ61ZA8QgcY-unsplash_edited.jpg

Workshop gaat door bij minimale aanmelding van 2 personen.

© 2020 - 2023  Studio.Ankur S.P.Hut

bottom of page