top of page

AGENDA

In 2024 zal Studio.Ankur weer een breed en een divers aanbod van body en mind workshops aanbieden. Dat 2024 een jaar mag worden waarin de inwaartse beweging verder wordt verdiept, zodat de innerlijke beweging meer ruimte krijgt in de buitenwereld. Met het aanbod vanuit de studio hoop ik dit mede te kunnen faciliteren, zodat jij de tools krijgt voor het herontdekken van je eigen bron. Laat 2024 jouw jaar zijn van innerlijkeconnectie en zelfontplooiing. 

Reiki groepshealingsessie

De sessies zullen in de avond zijn waarbij je lekker thuis kan blijven. Het is reiki op afstand en het principe is hetzelfde als de "gewone" reiki. Een groepshealingsessie duurt ongeveer 15 a 20 minuten. Via de knop kan je jezelf aanmelden, na aanmelding ontvang je verder informatie. Aanmelden kan tot en met 1 dag voor de healingdatum. Check voor extra informatie de pagina

Datum:  Dinsdag 14 Mei 2024 Tijd: 21:15

Kosten: 17,00 per persoon

Workshopspecials 2024

In mei is er een workshopspecial Going Back To The Roots Of Yoga, tijdens deze special gaan we de achterwaartse houding Ustrasana onderzoeken. Ustrasana betekent Kameel, de betekentis van naam zegt wat over de kwaliteit van de houding. De naam komt van de Indianse Godin Dahsa Maa, deze godin heeft geen prominente plek binnen de hindoestaanse goden pantheon.  Ze is singel, bewust en gaat haar eigen weg, ze wordt niet noemenswaardig genoemd in de oude teksten, en toch kennen we haar. Haar rijdier is de Kameel (de onstaansgeschiednis van de kameel vanuit de hindoeistische geschriften is een mooi verhaal wordt gedeeld op de dag van de workshop) . De kameel is een weerbarstig dier en kan de woestijnen op zichzelf overleven, hij leeft vanuit overgave in zijn bestaan. Hij is sterk maar tegelijkertijd kwetsbaar. Dat is in de essentie ook de kwaliteit die je met deze houding opent in het lichaam, het is een hart opener, overgave, maar dat kan alleen als de buik (wilscentrum) geaard en open is in zijn kracht, dan pas kan je de opening dragen, kracht en kwetsbaarheid horen bijelkaar. 

Workshopspecial: Going Back To The Roots Of Yoga: Ustrasana

Tijdens de special gaan we het lichaam langzaam openen voor de kwaliteit van de Ustrasana. De gehele voorkant van het lichaam wordt tijdens de houding geopend, dit vergt kracht, buikkracht wel te verstaan. De houding opent op zijn hoogte punt het hart, waarmee we geopend raken naar onszelf en daarmee ook naar de wereld. Een hartopener kan alleen maar vanuit overgave, en overgave kan alleen maar als we geaard aanwezig zijn in onszelf, in ons centrum van kracht. Naast dat het de gehele voorkant opent, borstkast, buik, heupen en bovenbenen, is het ook een rugversterker. Het is een heel mooie houding, waarin tegengesteldheden elkaar ontmoeten om elkaar te dragen. We ervaren dat kracht samen gaat met kwetsbaarheid, zachtheid naar jezelf. 

 

Als we trouw blijven aan onszelf, dan blijven we in onze eigen kracht staan, net zoals de godin Dasha Maa en haar rijdier de Kameel. 

Datum: 2024 

Zondag: 26 Mei

Workshopspecial: Going Back To The Roots Of Yoga

Tijd: 13:30 - 16:30

Kosten: investering in jezelf

Workshopspecial: 62,00

Workshopspecial Body Integrated Awareness: 73,00

De groep zal klein zijn zodat elke deelnemer gezien wordt en ondersteund kan worden daar waar dat nodig is. De intieme setting zorgt ervoor dat het lichaam sneller opengaat en jij sneller in een verdieping kan komen.

Aanmelden kan via de knop hieronder. Let op! Een aanmelding is pas definitief als de betaling is afgerond. Via de mail krijg je de gegevens. Zodra de betaling binnen is en je een bevestiging via de mail hebt gehad, is jouw plek verzekerd. Restitutie van bedrag kan alleen via een annulering van 2 dagen van te voren.

alice-donovan-rouse-pZ61ZA8QgcY-unsplash_edited.jpg

Workshop gaat door bij minimale aanmelding van 2 personen.

© 2020 - 2024  Studio.Ankur S.P.Hut

bottom of page