top of page

AGENDA

In 2024 zal Studio.Ankur weer een breed en een divers aanbod van body en mind workshops aanbieden. Dat 2024 een jaar mag worden waarin de inwaartse beweging verder wordt verdiept, zodat de innerlijke beweging meer ruimte krijgt in de buitenwereld. Met het aanbod vanuit de studio hoop ik dit mede te kunnen faciliteren, zodat jij de tools krijgt voor het herontdekken van je eigen bron. Laat 2024 jouw jaar zijn van innerlijkeconnectie en zelfontplooiing. 

Reiki groepshealingsessie

De sessies zullen in de avond zijn waarbij je lekker thuis kan blijven. Het is reiki op afstand en het principe is hetzelfde als de "gewone" reiki. Een groepshealingsessie duurt ongeveer 15 a 20 minuten. Via de knop kan je jezelf aanmelden, na aanmelding ontvang je verder informatie. Aanmelden kan tot en met 1 dag voor de healingdatum. Check voor extra informatie de pagina

Datum:  Dinsdag 12 Maart 2024 Tijd: 21:15

Kosten: 17,00 per persoon

Workshopspecials 2024

In februari is er de workshopspecial Body Integrated Awareness Buik. De buik ruimte is energetische gezien onze plek van aarding in onszelf. Landen aanwezig zijn in onze buikruimte opent het innerlijk kompas. In maart kan je de workshopspecial Body Integrated Awareness Wervelkolom/ Zenuwstelsel volgen. De wervelkolom noem ik ook wel onze telefoonkabel met onszelf, siganalen vanuit het lichaam worden geleid via de wervelkolom naar de hersenstam en ook weer terug. Een soepele wervelkolom creert een interne heldere communicatielijn. En in april zal er een special event zijn die ik in samenwerking met Bureau Stralend Werken en Wild Trail organiseer, meer info onderaan de pagina

Workshopspecial: Body Integrated Awareness Wervelkolom/ Zenuwstelsel

Onze werevelkolom is als het ware onze telefoonkabel, signalen vanuit het lichaam worden via de wervelkolom uitgewisseld met het brein, en weer terug het lichaam in. De wervelkolom is onstaan vlak na de celdeling, doordat de zygote zich dubbel klapt ontstaat de neuralebuis - wervelkolom, deze is ontstaan vanuit het centrum van de zygote Vanuit het ruggemerg is de hersenstam (oerbrein) ontstaan, en vanuit daar zijn de verschillende lagen - cortexen - ontstaan. De wervelkolom is de belangrijkste energiekanaal (nadi) van ons lichaam, met de nek als belangrijkste knooppunt, het is het kruispunt waarin het zenuwstelsel zich opsplits in dorsaal, ventraal en sympathish. Een soepele wervelkolom zorgt ervoor dat de signaalverwerking gestroomlijnt blijft, zodra we signalen gaan onderdrukken heeft dat gelijk een weerslag op de wervelkolom, wat zich uit in onderrug - middenrug en nek/ schouder klachten. We hebben als het ware onze verbinding verbroken met onze kern, er komt een kink in de kabel die voor stagnatie zorgt. Tijdens de workshopspecial wordt er door middel van verschillende oefeningen en pulsaties de wervelkolom zachtjes geopend, zodat de energie erin een pulse krijgt om te gaan stromen. Er zullen oefeningen komen speciaal voor de onderrug - middenrug en nek. Door met de werevelkolom te werken, werk je automatisch met je zenuwstesel, en kan er een ontlading en een reset komen. Benieuwd wat het effect is op jouw syteem, meld je aan :-) 

De zenuwbanen vanuit je lichaam naar je hersenenen brengen signalen over.

De zenuwbanen vanuit je hersenen naar je lichaam brengen een verhaal over.

Datum: 2024 

Zondag 4 Februari: Workshopspecial Body Integrated Awareness Buik

Tijd: 13:30 - 16:30

Zondag 3 Maart : Workshopspecial Body Integrated Awareness Wervelkolom/ Zenuwstelsel

Tijd: 13:30 - 16:30

Kosten: investering in jezelf

Workshopspecial: 62,00

Workshopspecial Body Integrated Awareness: 73,00

De groep zal klein zijn zodat elke deelnemer gezien wordt en ondersteund kan worden daar waar dat nodig is. De intieme setting zorgt ervoor dat het lichaam sneller opengaat en jij sneller in een verdieping kan komen.

Aanmelden kan via de knop hieronder. Let op! Een aanmelding is pas definitief als de betaling is afgerond. Via de mail krijg je de gegevens. Zodra de betaling binnen is en je een bevestiging via de mail hebt gehad, is jouw plek verzekerd. Restitutie van bedrag kan alleen via een annulering van 2 dagen van te voren.

alice-donovan-rouse-pZ61ZA8QgcY-unsplash_edited.jpg

Workshop gaat door bij minimale aanmelding van 2 personen.

Zondag 7 April : Special event Innerjourney

Op deze dag geef ik samen met Bianca Hesse en Joanne Kane een dag workshop. We nemen je mee naar binnen, voor een reset, aarding en opladen. Wat kan je verwachten?  

We nemen we je mee op een innerlijke reis, mee naar binnen in jezelf. Het wordt zo makkelijk vergeten, ons innerlijk landschap, onze binnenwereld, door de dagelijkse verplichtingen en de drukte van alledag. Dit zorgt ervoor dat we het grootste deel van de tijd naar buiten gericht zijn en we niet bewust aanwezig zijn in onszelf. Contact met onszelf is van wezenlijk belang en is de ingang naar contact met onze eigen bron. De dag zal dan ook in het teken staan van resetten, aarden en jezelf opladen. Je krijgt de ruimte, de tijd en de support om weer naar binnen te keren, in jouw eigen innerlijke wereld. Je komt weer thuis in jezelf. Daar binnenin jezelf kom je weer in contact met jouw bron van rust en kracht. Je laadt jezelf op en ervaart opnieuw verbinding met jezelf. Vanuit die verbinding maak je contact met de wereld om je heen. Het maakt dat je helder weet welke weg je op wilt gaan. Beslissingen maken is makkelijker, omdat je vanuit je eigen kompas aanwezig bent. Je bent in een directe alignement met je bron en mogelijkheden. Je leeft vanuit jezelf, vanuit jouw kracht.

 

Wat ga je concreet ontvangen:

Joanne neemt je mee in de wereld van etherische oliën, en opent de weg naar een reset met de Aroma Freedom Technique

Joanne Kane – Wild Trail www.wildtrail.nl

Sandra neemt je mee naar binnen. Door middel van een geleide meditatie stap je in jouw innerlijke landschap in jezelf. Voorafgaand doen we wat kleine lichamelijke oefeningen om het lichaam te openen.

Sandra Hut - Studio.Ankur www.studio-ankur.com

Bianca Hesse neemt je mee in de wereld van klank. Met haar authentieke tibetaanse klankschalen brengt ze dag bij elkaar, soundhealing.

Bianca Hesse – Bureau Stralend Werken www.bureaustralendwerken.nl

 

Hoe ziet de dag eruit?

09:30 Welkom, er staat thee en iets lekkers voor je klaar

10:00 Joanne opent de dag en neemt je met behulp van etherische oliën mee in het proces van loslaten

11:30 thee pauze

12:00 Sandra begeleid de geleide meditatie, thuiskomen in jezelf 

13:30 Verzorgde lunch

15:00 Bianca soundhealing, de dag wordt afgesloten in een bad van sound

16:30 Afsluiting, thee en iets lekkers

 

De dag is inclusief thee/ koffie, lekkers en een heerlijke biologische vegan lunch, Zoé Saraswati gaat ons daarmee verwennen. 

 

Neem je eigen matje, dekentje, eventueel extra dikke sokken mee, zodat je de gehele dag warm en comfortabel de sessies kan ondergaan. Misschien vind jij het fijn om gedurende dag dingen op te schrijven, neem dan pen en een notieblokje mee.

Wij staan klaar om jou te ontvangen :-)

 

 

 

Locatie: Piramide Aan De Waal

Maximale plekken: 12

Kosten:de investering in jezelf is 99,00

© 2020 - 2024  Studio.Ankur S.P.Hut

bottom of page