top of page

अंकुर

Studio Ankur is een professionele studio/ praktijk met een divers aanbod in lichaamswerk en systemisch werk. Met de Holistische Lichaamsgerichte Bewustzijnstherapie en de yoga, meditatie, reiki/pranichealing creëert de studio de mogelijkheid om integraal te werken. De intieme groepslessen bieden een persoonlijke ervaring, een ieder wordt gezien en krijgt hierdoor een op maat gemaakte les die relevant is voor zijn/ haar eigen practise. Voor extra begeleiding en ondersteuning in persoonlijke processen kan men de privésessies boeken of een therapiesessie, met behulp van verschillende methodieken wordt jouw proces zichtbaar en ontvang je wat je op dat moment nodig hebt. De verschillende diensten ondersteunen en versterken elkaar in uitwerking door de overlapping in lichaamswerk, bewustzijnsverruiming en energetisch systemische werk.  Ik ontvang je graag in een openverbinding zodat ik mijn kennis en expertise met jou kan delen.

अंकुर - Ankur betekent in het Sanskriet Ontluiken.- Ontvouwen

Sanskriet is de taal waarin de veda's, de oudste heiligste teksten van India zijn opgeschreven. Door het lezen van de veda's worden de oudste wijsheden over het leven zelf langzaam ontvouwd, kenbaar gemaakt. Het lezen van deze teksten vergt aandacht en tijd, de wil om het te willen weten.

Een dosis nieuwsgierigheid helpt hierbij.

 

Via lichaamswerk energiewerk ontvouwen we ook langzaam van binnen naar buiten, wordt het verhaal dat wij in ons dragen kenbaar gemaakt aan onszelf. Dit vergt net zoals met het lezen van de veda's tijd en aandacht , aandacht staat gelijk aan liefde en compassie. De eindeloze bron van wijsheid, licht, heling en kracht draagt eenieder in zich, het ligt te wachten totdat wij het zelf openen.

Het ontluiken van ons diepste zijn

ligt binnen handbereik.

Studio.Ankur

When all desires

that surge in the heart

are renounced,

the mortal becomes immortal.

When all the knots

that strangle the heart are loosened,

the mortal becomes immortal.

This sums up

the teaching of the scriptures.

Katha 11.3.14-15

~ Upanishads ~

Wees welkom en ga op reis door je eigen lijf, en ontvouw jouw eigen verhaal

© 2020 - 2024  Studio.Ankur S.P.Hut

bottom of page