top of page

REIKI / PRANIC HEALING

De reiki sessies zijn een breed inzetbare tool voor genezing. Het werkt op meerder lagen in ons lichaam, op fysiek niveau, mentaal niveau en emotioneel niveau. Reiki is een energetische overdracht die diep in het systeem doordringt, het maakt vastzittende energie los, blokkades, en het activeert de eigen levensenergie. De reiki ondersteund jou in jouw eigen proces van herstel, en het opent jouw eigen natuurlijke herstelvermogen, iets wat we allemaal van nature hebben. Ben je nog niet bekend met de werking van reiki dan zijn de groepshealingsessie, op afstand, een mooi beginpunt om kennis te maken wat reiki voor jou kan betekenen. Elke maand is er een sessie waar iedereen zichzelf voor kan inschrijven, het mooie is je kan lekker thuis blijven vertrouwd in je eigen omgeving.  

Reiki gaat ervan uit dat genezing bij ieder mens van binnenuit komt en niet van buitenaf, het is daarom in zijn essentie de leer van zelfheling. De traditie waarin ik mijn certificatie hebt behaald komt uit de lijn van Dr. Mikado Usie (Zuid-Japan) Usui's methode kwam voort uit zijn inzicht dat elke mens zijn eigen genezing kan inzetten, als men weer in contact staat met zijn of haar eigen levensenergie. Zijn aanpak was erop gericht om beoefenaars te helpen oude patronen en stagnaties die men had opgebouwd af te breken. Op deze manier leerde hij de mensen hun eigen ware aard te herontdekken, en daarmee het besef dat elk mens van nature al alle kennis in zich draagt die hij of zij nodig heeft. 

Ik bied graag mijn handen aan om jou te helpen om jouw eigen levensenergie weer te openen. De Reiki stroomt vanuit mijn handen in jouw lichaam. Mijn handen reageren op wat jouw lichaam mij verteld, die communiceert en leid het proces. De energie gaat daar naartoe waar het nodig is. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om het lichaam te openen. Reiki kan werken bij vele klachten, maar het is geen tovertruc. Het is niet dat naar 1 sessie je weer volledig in jouw energie staat, dit heeft meerdere sessies nodig afhankelijk van de situatie. Mocht je geïnteresseerd zijn, mail mij voor extra informatie, zodat ik kan aangegeven of het misschien wat voor jou zou kunnen zijn. Of beter gezegd of ik iets voor jou kan betekenen.

 

PRANIC HEALING​​ - komt vanuit het woord Prana wat levensenergie betekent - 

Pranic healing werkt vanuit hetzelfde principe als de reiki energie, alleen is het ontstaan ervan geboren in 20ste eeuw. De grondlegger van pranic healing is Master Choa Kok Sui, hij was een wetenschapper, uroloog, en chemisch ingenieur. Vanuit zijn interesse in de oude yoga wetenschap en meditatie, kwam hij in contact met energiewerk. Vanuit hier heeft hij de methode ontwikkeld wat nu bekent staat als pranic healing. Het grootse verschil is dat ik bij Pranic healing heb geleerd om eerst heel het auraveld schoon te maken en te stabiliseren voordat men aan energieoverdracht begint. Dit werkt voor mij inderdaad erg goed en ik mek het verschil in de ervaring van mensen.

Groepshealingsessies

Nieuw vanaf 2022 zijn de groep reikisessies op afstand, groepshealingsessies. Dit zijn sessies waar men zich tegelijkertijd voor kan aanmelden. 1 keer in de maand zal ik zo'n sessie geven. Reiki op afstand is het zelfde principe als een privé sessie alleen kan ik nu meerdere mensen tegelijkertijd reiki geven. Een groepshealing werkt voor iedereen en bij een ieder op zijn eigen manier. Het kan bijvoorbeeld dat je al meerdere sessies hebt gehad en je wilt jouw proces blijvend ondersteunen, een extra shotje geven. Of als je nog nooit een reikisessie hebt gehad en je twijfelt nog, dan kan je veilig vanuit jouw eigen huis er kennis meemaken. Het is wel zo dat diepere thema's niet alleen via groepshealingsessies uitgewerkt kunnen worden, daar zijn 1 op 1 sessie ook echt bij nodig. Een groepshealingsessie duurt ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van wat de groep nodig heeft, dat laat zich per sessie zien. 

Je meld jezelf aan, met naam en de plek waar je bent op het moment dat de healing is. Bijvoorbeeld Sandra Hut: Arnhem. Als je een healing aan iemand wilt geven als kado, vraag dan eerst toestemming aan desbetreffende persoon, niet als een verrassing. Je moet er echt even de tijd en ruimte voor vrijmaken zodat je ongestoord de healing kan ontvangen. Een aanmelding is per persoon en kost 17,00 p.p. Er zullen ook af en toe speciale healingsessies zijn, poortdagen waarin ik een extra healing geef. Poortdagen zijn dagen waarin de energie in het veld hogere is en vaak zijn ze gerelateerd aan bepaalde thema's, collectieve thema's. De afgelopen jaren heb ik zelf ook groepshealingsessies mogen ontvangen, en het is nu tijd om deze zelf te gaan verzorgen. Stap er open in, zonder verwachting dat werkt meestal het beste. 

De data voor de groepssessies vind je op de pagina agenda.

 

REIKI betekent universele levensenergie. Rei = Universeel Ki = Levensenergie

Studio.Ankur
Studio.Ankur

Een reiki behandeling valt onder de alternatieve geneeswijze. Het kan daarom niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistisch hulp. Reiki kan wel ondersteuning bieden bij een proces of behandeling, het kan pijn  verlichten en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing. 

© 2020 - 2023  Studio.Ankur S.P.Hut

bottom of page